>

La història

El 5 de Maig de1988 la pizzeria Breiko va obrir les seves portes, des de llavors sempre s'ha mantingut amb el mateix nom.

El Breiko es un local càrregat de tradició i història, on el temps no es veu reflexat. L'any 2014 es va dur a terme una petita reforma per mantenir el seu bon servei als seus clients. Tenint en compte la reforma el local segueix manetenint la mateixa essència.

Una altre de les seves virtuts es que els seus treballadors perduren en el temps, d'aquesta manera sempre aconseguim oferir un servei més proper amb els nostres clients.

Destacar que la majoria dels productes que servim son d'elaboració pròpia.

La nostra especialitat es la pizza, de la qual tenim més de 30 tipus diferents, a part de les tapes, els callos es el plat per excelència, el qual a sigut guanyador de un concurs i tot.

Disposem de un magnific local climatitzar amb diferents televisors i un projector amb fil musical per que el client gaudeixi de l'hambient optim tant un dia de cada dia com els dies de fútbol, el qual s'omple del gran hambient dels nostres clients tant a l'interior com a la nostra terrassa exterior on hi toca el sol durant tot el dia, i poguer aixi doncs gaudir del teu moment.

tessol